Mircea Badea este suspect de gripa AH1N1

Mircea Badea a scris pe blogul lui că este suspect de gripă porcină şi că nu va realiza, luni seară, emisiunea "În gura presei" difuzată de postul Antena 3, revenirea lui în direct în faţa micului ecran depinzând de rezultatele analizelor, pe care le va primi marţi.

160 afișări
Imaginea articolului Mircea Badea este suspect de gripa AH1N1

Mircea Badea este suspect de gripa AH1N1 (Imagine: Victor Ciupuligă/Mediafax Foto)

"Sunt suspect de gripa porcină (...) Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un «angajament» că stau izolat până la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc mâine (marţi, n.r.) în jurul prânzului (...) Sunt aproape convins că nu am gripă porcină şi mă enervează foarte rău că trebuie să stau izolat", a scris Mircea Badea pe blogul lui.

Mircea Badea a mai spus că nu va realiza emisiunea "În gura presei", care ar fi trebuit să fie difuzată în direct, luni seară, după ora 23.00, la Antena 3. În ceea ce priveşte emisiunea de la Radio Zu, Mircea Badea a spus că va realiza, prin telefon, ediţia de luni a programului.

"La radio fac emisiune că intru prin telefon. La televizor se va prelungi «Sinteza Zilei» şi probabil că voi intra din nou prin telefon", a explicat Mircea Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici