Mircea Băsescu îi scrie preşeditelui CNA, acuzând o campanie a Realitatea TV împotriva sa

Fratele şefului statului, Mircea Băsescu, i-a adresat o scrisoare preşedintelui CNA, Răsvan Popescu, luni, în care acuză postul de televiziune "Realitatea TV" că duce o companie împotriva sa.

48 afișări
Imaginea articolului Mircea Băsescu îi scrie preşeditelui CNA, acuzând o campanie a Realitatea TV împotriva sa

Mircea Băsescu îi scrie preşeditelui CNA, acuzând o campanie a Realitatea TV împotriva sa (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Mircea Băsescu susţine că de câteva zile postul de televiziune Realitatea TV duce o campanie negativă de presă împotriva sa, fără a avea argumente care să indice o încălcare a legii.

"Sub titluri precum «legături periculoase ale fratelui preşedintelui» sau «legătura dintre Mircea Băsescu şi un personaj cercetat de DNA», s-a construit o campanie negativă de presă prin care s-a proiectat imaginea unui comportament ilegal sau imoral pe care l-aş fi avut. De asemenea, în emisiunea Testul de stres din data de 19 febraurie 2011, moderatorul Ionel Dancă a sugerat că un verdict al justiţiei ar fi fost greşit. Vă adresez rugămintea de a preciza dacă respectiva emisiune difuzată de postul Realitatea TV respectă principiile unei informări corecte", scrie Mircea Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici