Moartea fulgerătoare a actorului american Ray Liotta. Avea doar 67 de ani

Actorul american Raymond Allen „Ray” Liotta a murit la 67 de ani, potrivit unui anunţ publicat de Deadline.

4688 afișări
Imaginea articolului Moartea fulgerătoare a actorului american Ray Liotta. Avea doar 67 de ani

Actorul american Ray Liotta a murit la 67 de ani

Liotta, cunoscut mai ales pentru rolul principal din filmul lui Martin Scorsese „Goodfellas”, un film poliţist din 1990, a murit în somn în Republica Dominicană, unde se afla pentru un nou film.

Actorul are o fiică, Karsen. El era logodit şi urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Cariera cinematografică a lui Liotta s-a întins pe parcursul a patru decenii. Pe lângă aclamata sa interpretare în „Goodfellas”, Liotta s-a bucurat şi de interpretări celebre în filme precum „Something Wild” şi „Field of Dreams”.

În ultimii ani, el a cunoscut un regres de popularitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ray liotta,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici