Monica Petrică, Răzvan Mazilu - "partenerii" lui Richard Clayderman în show-ul "From Paris with Love"

Spectacolul "From Paris with Love", pe care Richard Clayderman îl va prezenta în premieră mondială la Sala Palatului din Bucureşti, pe 26 martie, se anunţă a fi un eveniment plin de graţie, cu un balet condus de prim-balerina Monica Petrică şi cu momente de coregrafie conturate de Răzvan Mazilu.

185 afișări
Imaginea articolului Monica Petrică, Răzvan Mazilu - "partenerii" lui Richard Clayderman în show-ul "From Paris with Love"

Monica Petrică, Răzvan Mazilu - "partenerii" lui Richard Clayderman în show-ul "From Paris with Love" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Producţia "From Paris with Love", care va avea premiera mondială la Bucureşti, pe 26 martie, va transforma scena Sălii Palatului într-o seară pariziană montată într-un decor unic alături de Camerata Regală. Pentru un spectacol plin de graţie, baletul va fi condus de prim-balerina Monica Petrică, iar momentele de coregrafie vor fi conturate de Răzvan Mazilu, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

"The Prince of Romance", aşa cum mai este cunoscut în lume, propune de această dată o experienţă senzorială complexă, emoţională-audio-vizuală, un concept inovator. Show-ul va aduce pe scenă, alături de Richard Clayderman şi pianul său, baletul şi orchestra Camerata Regală.

Artistul va da viaţă pianului său, timp de două ore, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Din repertoriu nu va lipsi cea mai cunoscută piesă interpretată de acesta, "Ballade pour Adeline", care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

Peste 100 de profesionişti, muzicieni, balerini, tehnicieni vor contribui la spectacolul "From Paris with Love".

Richard Clayderman este unul din cei mai iubiţi artişti contemporani. A înregistrat peste 1.300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur şi 70 de platină.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la preţurile de 400 de lei, 300 de lei, 200 de lei, 140 de lei şi 95 de lei, în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi, online, prin www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici