MTV dedică un weekend special celor 20 de ani de la Revoluţie

MTV va difuza, sâmbătă şi duminică, sub titulatura "Alo!Alo!...MTV says hello!", 20 de topuri cu cele mai bune zece piese ale fiecărui an scurs de la Revoluţie, informează postul de televiziune.

109 afișări
Imaginea articolului MTV dedică un weekend special celor 20 de ani de la Revoluţie

MTV dedică un weekend special celor 20 de ani de la Revoluţie

De asemenea, MTV va realiza o retrospectivă a celor mai importante momente din ultimii 20 de ani. Invitaţi să analizeze evoluţia artiştilor, dar şi cele mai importante evenimente media din anii post-decembrişti, vor fi Dan Bittman, Tataee, Grasu XXL, Ella, Guess Who, Spike.

Invitaţii MTV vor povesti experienţele lor de după Revoluţie şi vor comenta tot ceea ce s-a întâmplat marcant în ţară după '89, precum: desemnarea imnului naţional "Deşteaptă-te române", Caritas - cea mai mare înşelătorie românească şi modul în care aceasta i-a afectat pe români, dar şi lansarea postului de radio ProFM Bucureşti.

Nu va fi uitată nici cea mai bună performanţă a echipei naţionale, nici momentul în care Gheorghe Hagi a devenit erou naţional, precum şi lansarea Pro TV, pe 1 decembrie 1995, zi în care Andreea Esca îşi întâmpina telespectatorii cu celebrul salut: "Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!".

Vor fi comentate şi perioadele în care a luat amploare muzica dance, când trupe ca Genius, Class, Şuie Paparude, BUG Mafia şi-au făcut apariţia, iar şlagărele lor au ajuns în toate cluburile din ţară.

Invitaţii vor face o trecere în revistă şi a eclipsei totale de soare din 1999, dar şi a anului 2000, primit cu suspiciune de cei care se temeau că va aduce sfârşitul lumii. Menţionată va fi şi cea mai bună prestaţie a României la Eurovision, dar şi momentul lansării primei telenovele româneşti, "Numai Iubirea", la postul Acasă TV.

Vedetele invitate în weekendul "Alo!Alo!...MTV says hello!", de la MTV, vor comenta şi apariţia celui mai tare videoclip românesc de pe YouTube, "Ţăran în Spania", dar şi scoaterea vizei Schengen. Va fi reamintit şi debutul emisiunii "Dansez pentru tine", precum şi faptul că, din 2007, românii se pot mândri că fac parte din UE. Invitaţii vor explica dacă şi cum s-au lăsat influenţaţi de criza economică, dar şi de moartea marelui artist pop, Michel Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici