"Music Hall", cu Fanny Ardant, la Teatrul Odeon

Spectacolul "Music Hall", regizat de Lambert Wilson, după un text de Jean-Luc Lagarce şi cu Fanny Ardant în rolul principal, va fi prezentat, între 23 şi 25 septembrie, la Teatrul Odeon din Bucureşti, informează Institutul Francez din Capitală.

73 afișări
Imaginea articolului "Music Hall", cu Fanny Ardant, la Teatrul Odeon

"Music Hall", cu Fanny Ardant, la Teatrul Odeon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Premiera spectacolului "Music Hall" a avut loc în ianuarie, anul acesta, la Theatre des Bouffes du Nord din Paris. Alături de Fanny Ardant, în spectacol mai joacă Eric Guerin şi Francis Leplay.

Fanny Ardant va fi prezentă la Bucureşti şi la premiera pe marile ecrane româneşti a filmului "Cendres et sang", cu care actriţa a debutat ca regizor.

O coproducţie a casei româneşti Libra Film, distribuită în ţară de Transilvania Film, pelicula include în distribuţie şi mari actori români, precum Olga Tudorache, Ion Besoiu şi Răzvan Vasilescu.

Filmul, care a rulat, anul acesta, în închiderea Festivalului Internaţional de Film Transilvania, spune povestea a trei generaţii de francezi cu rădăcini româneşti. Rămasă singură cu trei copii după asasinarea soţului ei, Judith se întoarce în ţara natală, cu prilejul unei nunţi, după ce ani de zile tăiase orice legături cu România.

Fanny Ardant, una dintre muzele lui François Truffaut, a jucat recent în filmul "Il Divo", de Paolo Sorrentino. Ea a mai jucat în "Callas Forever" (2002), de Franco Zeffirelli, "8 femmes" (2002), de Francois Ozon, şi "Roman de gare", de Claude Lelouch.

Spectacolul "Music Hall" este cea de-a patra producţie regizată de Lambert Wilson, cunoscut ca actor. El a mai regizat spectacolele "Les Caprices de Marianne", după Alfred de Musset, şi "Berenice", după Jean Racine.

Jean-Luc Lagarce (1957 - 1995) este, în acest moment, unul dintre autorii dramatici cei mai jucaţi în Franţa. După dispariţia sa dramatică, din cauza maladiei SIDA, el a cunoscut un succes tot mai mare în rândul spectatorilor şi al criticilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici