Muzeul Antipa va relua de trei ori pe lună programul "Legănaţi de Deinotherium"

"Legănaţi de Deinotherium", un program iniţiat de Muzeul Naţional de Istorie Naturală ''Grigore Antipa'' din Capitală, dedicat celor mici, care pot petrece o noapte în instituţia muzeală, se reia de trei ori pe lună, în ultimele trei zile de vineri, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

419 afișări
Imaginea articolului Muzeul Antipa va relua de trei ori pe lună programul "Legănaţi de Deinotherium"

Muzeul Antipa va relua de trei ori pe lună programul "Legănaţi de Deinotherium" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Programul "Legănaţi de Deinotherium" aşteaptă copiii care pot rămâne fără părinţi să viziteze Muzeul Antipa noaptea şi să doarmă în sala principală a instituţiei, lângă faimosul schelet de Deinotherium gigantissimum, care impresionează orice vizitator datorită dimensiunilor sale impunătoare. Dimineaţa, micuţii vor povesti ce au visat, la o ceaşcă de cacao cu lapte şi un baton gustos de cereale. Înainte, însă, de a adormi "legănaţi de Deinotherium", copiii vor asculta o veche legendă despre un animal, culeasă chiar de unul dintre cercetătorii muzeului.

Programul "Legănaţi de Deinotherium" a fost iniţiat anul acesta pe 19 mai, la Noaptea Muzeelor. Atunci, 20 de copii s-au mutat pentru o noapte în instituţia care găzduieşte faimosul schelet de Deinotherium gigantissimum, lângă care copiii au spus poveşti, s-au jucat şi au dormit.

În urma succesului de care s-a bucurat proiectul "Legănaţi de Deinotherium", reprezentanţii Muzeului Antipa au declarat atunci că speră să reuşească să-l implementeze o dată pe lună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici