Naşul TV a rămas fără "Naş" – Radu Moraru destituit din toate funcţiile deţinute la postul TV

Consiliul de Administraţie al postului Naşul TV a anunţat, printr-un comunicat, că Radu Moraru (aka "Naşul") a fost destituit din toate funcţiile deţinute în cadrul postului.

4113 afișări
Imaginea articolului Naşul TV a rămas fără "Naş" – Radu Moraru destituit din toate funcţiile deţinute la postul TV

Naşul TV a rămas fără "Naş" – Radu Moraru destituit din toate funcţiile deţinute la postul TV

"Începând cu data de 11.10.2017, Radu Moraru a fost destituit din toate funcţiile deţinute la Naşul TV şi la firma "Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii" SA deţinătoare a licenţei tv, conform hotărârii A.G.A. din 02.06.2017 şi a hotărârii executorii a Tribunalului Bucureşti nr. 160/29.09.2017.

Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV. Persoana care reprezintă legal televiziunea Naşul TV este Paul Alexandru Moraru, preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Comunicatul a fost afişat şi rulează în continuare pe postul Naşul TV.

Între Radu Moraru şi Paul Alexandru Moraru nu este nicio legătură de rudenie.

În pofida anunţului privind destituirea lui Radu Moraru, pe pagina de deschidere a site-ului Naşul TV imaginea "Naşului" şi emisiunile realizate de acesta sunt promovate, în continuare:

http://www.nasul.tv/

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici