NBCUniversal numeşte un nou şef la conducerea operaţiunilor TV din Europa Centrală, inclusiv România

Jo Sherlock a fost numită în poziţia nou creată de Vice President, Commercial, Emerging Markets al Universal Networks International, având responsabilitatea extinderii în Europa Centrală (inclusiv România) a televiziunilor din portofoliul NBCUniversal, potrivit unui comunicat.

151 afișări
Imaginea articolului NBCUniversal numeşte un nou şef la conducerea operaţiunilor TV din Europa Centrală, inclusiv România

NBCUniversal numeşte un nou şef la conducerea operaţiunilor TV din Europa Centrală, inclusiv România

Anunţul a fost făcut, luni, de Colin McLeod, Managing Director, Emerging Markets, al Universal Networks International.

Din noua funcţie, Jo Sherlock i se subordonează lui Colin McLeod.

Ea se va ocupa de creşterea portofoliului NBCUniversal în Africa, Benelux, Europa Centrală şi Scandinavia, respectiv de extinderea în regiune a televiziunilor pay-TV (cu plată, n.r.) deţinute de această companie.

Stabilită la Londra, Jo Sherlock va coordona dezvoltarea comercială a brandurilor Universal Networks International şi va avea ca scop creşterea distribuţiei televiziunilor companiei şi atingerea obiectivelor în ceea ce priveşte vânzarea de publicitate în regiune.

"Îi urăm bun-venit lui Jo în echipă. Experienţa sa bogată ne va aduce mari beneficii în ceea ce priveşte alinierea strategiei de distribuţie cu cea a vânzărilor de publicitate şi creşterea oportunităţilor de dezvoltare într-o piaţă cu o evoluţie rapidă - pieţele emergente", a declarat Colin McLeod.

La rândul său, Jo Sherlock a spus: "Alăturarea mea echipei Emerging Markets a Universal Networks International este o oportunitate excelentă de a dezvolta, în continuare, portofoliul de televiziuni internaţionale de calitate".

Înainte de a se alătura Universal Networks International (UNI), Jo Sherlock a fost Business Development Negotiator pentru BT (grup de televiziuni din Marea Britanie şi Irlanda, n.r.), unde a coordonat negocierile de distribuţie a televiziunilor din portofoliul de canale BT Sport. A ocupat, de asemenea, poziţii de senior sales şi business development în cadrul Miramax, BT, The Walt Disney Company şi Bloomberg. Şi-a început cariera la Viacom şi are o diplomă în Limbi Străine Moderne, fiind absolventă a Universităţii Durham.

Potrivit comunicatului, "numirea lui Jo Sherlock în această poziţie este încă un pas important din cadrul dezvoltării portofoliului UNI în zona Emerging Markets". Universal Channel, brandul-cheie al companiei, a trecut recent printr-un proces de reîmprospătare în toate teritoriile. În Croaţia a început şi vânzarea de publicitate. Totodată, televiziunea 13th Street din Polonia a devenit 13 Ulica, iar brandul Telemundo se bucură de succes în 48 de ţări din Africa. Dezvoltarea UNI continuă cu lansarea, în curând, a televizunilor sale pe platforma Canal Digitaal din Olanda şi Skylink din Republica Cehă.

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal furnizează conţinut şi banduri pentru peste 176 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul UNI include televiziunile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo şi Golf Channel. Universal Networks International reprezintă şi televiziunea Movies 24.

NBCUniversal News Group operează şi CNBC şi NBC News la nivel internaţional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume. NBCUniversal este deţinută de Comcast Corporation.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici