Netflix a plătit 90 de milioane de dolari pentru drepturile unui nou film cu Will Smith - VIDEO

Compania de producţie şi distribuţie de filme Netflix a câştigat licitaţia pentru drepturile unui film thriller poliţist SF, care se va numi "Bright", după un scenariu de Max Landis, în posibila regie a lui David Ayer şi cu actorii Will Smith şi Joel Edgerton, plătind 90 de milioane de dolari.

510 afișări
Imaginea articolului Netflix a plătit 90 de milioane de dolari pentru drepturile unui nou film cu Will Smith - VIDEO

Netflix a plătit 90 de milioane de dolari pentru drepturile un nou film cu Will Smith

Netflix a plătit trei milioane de dolari pentru scenariu şi va cheltui în total 90 de milioane de dolari pentru întreg proiectul.

Publicaţia online variety.com a relatat în 9 martie că mai multe studiouri, inclusiv Sony şi Warner Bros au fost implicate în licitaţia pentru a câştiga drepturile acestui film, care se va numi "Bright".

Scris de Max Landis, filmul va fi probabil regiat de David Ayer şi este stabilit să joace în el Will Smith şi Joel Edgerton (cunoscut din "The Great Gatsby" şi "Exodus: Gods and Kings").

Detaliile scenariului nu sunt cunoscute, dar surse sugerează că proiectul va fi în stilul filmului "End of Watch" (care a fost regizat tot de David Ayer), un film thriller cu poliţisti, diferenţa fiind că acesta va fi pus în scena într-o lume în care creaturi imaginare, humanoide, precum zânele, trăiesc printre oameni. De asemenea, acţiunea filmului nu se va petrece în prezent, ci într-o lume aparent futuristă, conform surselor variety.com.

Nu se ştie când începe producţia propriu zisă a filmului, dar speranţa e ca proiectul să pornească în acest an, astfel încât şi Ayer, şi Smith să fie pregătiţi pentru o eventuală continuare a producţiei "Suicide Squad" până în anul 2017.

În timp ce intriga filmului, la prima vedere, nu pare a fi de succes, se pare că Netflix vede potenţial în film – în valoare de aproximativ 90 de milioane dolari, mai exact.

Potrivit deadline.com (prima publicaţie care a relatat faptul că Netflix a a încheiat afacerea, câştigând licitaţia pentru film) Netflix a fost dispus să plăteasca o suma atat de mare pentru că directorii companiei considera că "Bright" are potenţialul de a fi un film de franciză, având în vedere că probabil va fi un film comercial, asemănător cu "Men in Black".

Platforma Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original. De la începutul lunii ianuarie 2016, platforma Netflix poate fi accesată şi din România.

Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black".

Printre numele mari din industria de divertisment americană care au încheiat contracte de colaborare cu Netflix se numără actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi actorii Adam Sandler, Leonardo DiCaprio şi Mark şi Jay Duplass.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici