Nightwish anunţă un concert virtual în 2021

  • Nightwish anunţă anul viitor un concert virtual şi un turneu global
  • Formaţia finlandeză a a anulat un concert clasic dar anunţă unul virtual
  • Spectacolul virtual ar urma să aibă loc în primavară
75 afișări
Imaginea articolului Nightwish anunţă un concert virtual în 2021

Nightwish anunţă un concert virtual în 2021

Nightwish anunţă în martie 2021 un concert în realitate virtuală şi un turneu global.

Show-ul numit “An Evening With Nightwish In a Virtual World” urmează să se desfaşoare pe parcursul a două seri, 12 si 13 martie.

În acest spectacol vom putea asculta cel mai nou album al trupei “Human Nature” care se va auzi live pentru prima dată şi alte hituri vechi ale formaţiei.

Înregistrările din timpul spectacolului se vor putea urmări timp de 48 de ore după show iar preţul unui bilet pentru ambele seri, costă 25 de euro.

 Din cauza pandemiei, artiştii nu au mai putut pleca într-un turneu classic în schimb se pregatesc să aducă în atenţia noastră acest eveniment inedit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici