"Noaptea Statuilor Vivante", în deschiderea Festivalului Internaţional de Statui Vivante

Teatrul Masca dă startul, marţi, ora 20.00, în grădina Casei Filipescu Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151), celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Statui Vivante.

191 afișări
Imaginea articolului "Noaptea Statuilor Vivante", în deschiderea Festivalului Internaţional de Statui Vivante

"Noaptea Statuilor Vivante", în deschiderea Festivalului Internaţional de Statui Vivante

"Noaptea statuilor vivante" va marca deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Statui Vivante.

"«Noaptea statuilor vivante» va aduce alături artişti străini şi români într-un parc al unuia dintre cele mai interesante muzee din Bucureşti, Casa Filipescu-Cesianu, spaţiu cu o aură specială, misterios şi elegant, suficient de mare pentru a fi încăpător şi destul de intim pentru a crea o stare cu totul specială celor care vor veni să asiste la acest moment atât de important al festivalului nostru." – Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca

Festivalul din acest an se va desfăşura în perioada 30 mai - 5 iunie în patru locaţii diferite: grădina Casei Filipescu Cesianu (30 mai) şi parcurile Humuleşti (31 mai, 1 iunie), Crângaşi (2-3 iunie) şi Herăstrău (4-5 iunie) şi va reuni artişti din China, Austria, Olanda şi România. Zeci de statui vivante vor da viaţă unor personaje inedite, fiecare cu povestea sa fascinantă. Parcurile bucureştene se vor transforma în scene imense ce vă vor oferi spectatorilor o experienţă de neuitat.

Intrarea publicului la toate evenimentele este liberă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici