Noaptea Teatrului Tânăr, la Teatrul Excelsior: Marcel Iureş va împărţi scena cu trei trupe de liceeni

Cea de-a doua ediţie a evenimentului Noaptea Teatrului Tânăr va avea loc pe 27 noiembrie, între orele 17.30 şi 02.00, la Teatrul Excelsior din Bucureşti.

141 afișări
Imaginea articolului Noaptea Teatrului Tânăr, la Teatrul Excelsior: Marcel Iureş va împărţi scena cu trei trupe de liceeni

Noaptea Teatrului Tânăr, la Teatrul Excelsior: Marcel Iureş împarte scena cu trei trupe de liceeni (Imagine: Bogdan Stamatin/ Arhiva Mediafax Foto)

Doar în acea seară, special gândită pentru publicul tânăr, actorul Marcel Iureş, preşedinte de onoare al festivalului Ideo Ideis, şi Ana Maria Guran, protagonista filmului "Lumea e a mea", vor împărţi scena teatrului cu trei trupe de liceu din toată ţara, iar intrarea la eveniment este liberă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Noaptea Teatrului Tânăr aduce laolaltă trei spectacole montate şi jucate de adolescenţi din Baia Mare, Braşov şi Bucureşti, alese din repertoriul de anul acesta de la Ideo Ideis, un spectacol profesionist gândit special pentru ei, discuţii cu actori din diferite generaţii, ateliere de teatru interactive, cât şi un moment de improvizaţie muzicală.

Noaptea Teatrului Tânăr stă sub semnul dialogului între generaţii şi al nevoii de a inspira publicul larg şi a-i stârni imaginaţia.Pe parcursul a mai mult de opt ore, adolescenţii din Bucureşti vor avea ocazia de a simţi pe pielea lor energia unui festival, de a descoperi că teatrul nu este o artă învechită, elitistă, care nu îi reprezintă şi, mai ales, că arta îi poate ajuta să-şi viseze şi să-şi împlinească potenţialul.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.ideoideis.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici