Noi reguli şi un show incendiar, din 13 martie, la "Românii au talent", la Pro TV

Cel de-al cincilea sezon al show-ului "Românii au talent" va fi difuzat la Pro TV începând din 13 martie, de la ora 20.30, oferindu-le telespectatorilor mult divertisment, noi reguli şi noi juraţi, între care se numără şi Mihaela Rădulescu.

746 afișări
Imaginea articolului Noi reguli şi un show incendiar, din 13 martie, la "Românii au talent", la Pro TV

Noi reguli şi un show incendiar, din 13 martie, la "Românii au talent", la Pro TV

Mai multe surprize, un decor impresionant, noi reguli, un nou juriu care este pregătit să găsească cel mai talentat român şi spectacol desăvârşit vor fi prezente în cel mai urmărit show de televiziune din România, potrivit Pro TV.

Una dintre noutăţile acestui sezon este golden-buzz-ul - butonul auriu poziţionat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinală. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat şi este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.

Cea mai mare noutate a sezonului al cincilea al emisiunii "Românii au talent" este reprezentată de componenţa juriului. În acest sezon, Andrei şi lui Andi Moisescu li s-au alăturat Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

Cu patru juraţi - şi regulile concursului au suferit modificări în ceea ce priveşte selecţia talentelor. În situaţia în care un concurent primeşte patru "Da" din partea juriului, acesta va merge mai departe în competiţie. La fel se va întâmpla şi cu trei "Da" obţinuţi. În cazul în care există doi "Da" şi doi "Nu", concurentul va merge mai departe doar în cazul în care un jurat îşi va schimba votul "Nu" în "Da". În situaţia în care acesta nu este convins de prestaţia şi talentul concurentului şi decide să îşi păstreze votul "Nu", concurentul va părăsi lupta pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro.

O altă noutate este reprezentată de apariţia steluţelor albastre "Românii au talent". Acestea nu garantează trecerea concurenţilor în semifinale, însă îi recompensează pe cei care primesc trei sau patru "Da" din partea juriului şi reuşesc să treacă în următoarea etapă eliminatorie.

Ediţia a cincea a emisiunii "Românii au talent" se anunţă a fi şi un spectacol de lumini, talente diverse, multe surprize şi momente care vor impresiona telespectatorii. Ca şi până acum, gazdele emisiunii vor continua să fie Smiley şi Pavel Bartoş.

Totodată, noul sezon al emisiunii "Românii au talent" beneficiază de o locaţie nouă şi un decor spectaculos, high-tech, cu elemente inedite, totul fiind gândit pentru a pune în evidenţă spectacolul talentelor. Decorul este complet nou, de la podeaua care reflectă concurenţii şi până la sceno-tehnica impresionantă cu lumini inteligente şi un video wall de 8x4 metri. Astfel, pentru prima dată, decorul "Românii au talent" s-a aliniat celor folosite în versiunile din Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.

Preselecţiile au fost filmate de 20 de operatori şi, pentru fiecare show, au fost folosite câte 12 camere full HD şi 6 camere independente.

Potrivit Pro TV, sute de specialişti în televiziune lucrează la această producţie, pentru a le aduce telespectatorilor cel mai bun show de divertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici