"Nomadland" a câştigat cele mai multe trofee la Premiile Societăţii Naţionale a Criticilor de Film. "Colectiv" desemnat cel mai bun cel mai bun film în limba străină

  • Filmul „Nomadland” a câştigat patru trofee la premiile Societăţii Naţionale a Criticilor de Film din acest an: cea mai bun film, cea mai bună cinematografie, cel mai bun regizor şi cea mai bună actriţă.
  • Filmul lui Chloe Zhao a câştigat sâmbătă cele mai multe premii la cea de-a 55-a întâlnire anuală a organizaţiei.
1364 afișări
Imaginea articolului "Nomadland" a câştigat cele mai multe trofee la Premiile Societăţii Naţionale a Criticilor de Film. "Colectiv" desemnat cel mai bun cel mai bun film în limba străină

"Nomadland" a câştigat cele mai multe trofee la premiile Societăţii Naţionale a Criticilor de Film. "Colectiv" desemnat cel mai bun cel mai bun film în limba străină

Frances McDormand a fost desemnată cea mai bună actriţă pentru rolul din „Nomadland”, în timp ce Zhao a primit premiul pentru cel mai bun regizor.
 
Maria Bakalova a câştigat cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din „Borat Subsequent Moviefilm”, iar Paul Raci a primit cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său în „Sound of Metal”.
 
Delroy Lindo a câştigat cel mai bun actor pentru rolul din „Da 5 Bloods” al lui Spike Lee. Celelalte premii au fost acordate pentru filmul-documentar românesc „Colectiv” pentru cel mai bun film în limba străină, „Timp” pentru cel mai bun film de non-ficţiune şi „Never Rarely Sometimes Always”, în regia lui Eliza Hittman, câştigată pentru cel mai bun scenariu.
 
Societatea Naţională a Criticilor de Film este alcătuită din 60 de critici de film din întreaga S.U.A, iar premiile lor sunt considerate a da tonul şi în cursa pentru Oscaruri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici