Noul Superman, Jon Kent, va fi bisexual. Anunţul DC Comics

  • DC Comics a anunţat că Jon Kent, cel mai nou Superman, va fi bisexual.
  • În următorul număr al benzii desenate, care va fi lansat în noiembrie, Jon va fi prezentat într-o relaţie de acelaşi sex cu prietenul său Jay Nakamura, relatează BBC.
1480 afișări
Imaginea articolului Noul Superman, Jon Kent, va fi bisexual. Anunţul DC Comics

FOTO DC Comics

Povestea face parte din seria "Superman: Son of Kal-El", care îl urmăreşte pe Jon în timp ce preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent.

DC Comics a făcut anunţul cu ocazia National Coming Out Day, o zi de conştientizare a comunităţii LGBT, iniţiată în SUA.

De la lansarea serialului, în iulie, Jon a luptat deja împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice, a împiedicat un atac armat într-un liceu şi a protestat împotriva deportării refugiaţilor.

Într-un număr anterior, Jon s-a împrietenit cu Jay - un reporter cu ochelari şi părul roz. DC Comics a declarat că cei doi vor avea o relaţie romantică în cel de-al cincilea număr.

Detaliile scenariului nu au fost încă dezvăluite, dar imaginile arătate de DC Comics îi prezintă pe Jon şi Jay sărutându-se.

Scenaristul seriei, Tom Taylor, a declarat pentru BBC că, atunci când i s-a oferit prima dată slujba, s-a gândit la "ce ar trebui să fie Superman astăzi. M-am gândit că ar fi o adevărată oportunitate ratată dacă l-am înlocui pe Clarke Kent cu un alt salvator alb şi heterosexual", a spus Taylor.

El a spus că, în ciuda "trolilor" de pe reţelele de socializare, reacţia la acest subiect a fost în mare parte pozitivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici