O cântăreaţă de hip-hop a murit la vârsta de doar 21 de ani | VIDEO

Cântăreaţa Kehlani a scris pe Twitter că se simte devastată şi că regretă pierderea bunei sale prietene artista hip-hop Lexii Alijai, împreună cu care a interpretat piesa "Jealous" şi care s-a stins din viaţă pe 1 ianuarie, la vârsta de 21 de ani, potrivit Variety.

6718 afișări
Imaginea articolului O cântăreaţă de hip-hop a murit la vârsta de doar 21 de ani | VIDEO

O cântăreaţă de hip-hop a murit la vârsta de doar 21 de ani

"Este cea mai proastă veste! Inima mea este frântă", a scris Kehlani pe platforma de micro-blogging Twitter. Ea a continuat să spună că se simte "tristă" şi "confuză", numind-o pe Lexi Alijai "sora ei mai mică".

Deocamdată, circumstanţele în care Lexii Alijai a murit sunt neclare.

Alexis Alijai Lynch, cunoscută ca Lexii Alijai, era o cântăreaţă hip-hop din Saint Paul, oraş din statul american Minnesota. Era nepoata interpretului şi compozitorului de muzică funk Roger Troutman.

Lexii Alijai a ajuns cunoscută datorită pasajelor de rap cântate în piese precum "Exchange", a lui Bryson Tiller, "Cold Hearted", a lui Meek Mill, şi "Girls Love Beyonce" a lui Drake. De asemenea, Lexii Alijai a lansat propriile ei piese, incluse pe mai multe mixtape-uri, primul dintre ele fiind "Super Sweet 16", în 2014.

Pe lângă Kehlani, mulţi alţi muzicieni importaţi, printre care A$AP Rocky, Future, The Roots, Lizzo, Post Malone şi Anderson Paak, şi-au exprimat regretele pe reţelele de socializare online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici