O carte despre Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, "o pereche fără pereche", lansată la Bookfest 2015

Cartea "Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. O pereche fără pereche", semnată de Aurel Storin, va fi lansată pe 23 mai, de la ora 14.00, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, care va avea loc în Complexul Romexpo din Bucureşti.

350 afișări
Imaginea articolului O carte despre Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, "o pereche fără pereche", lansată la Bookfest 2015

O carte despre Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, "o pereche fără pereche", lansată la Bookfest 2015 (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

La evenimentul de lansare a cărţii vor fi prezenţi, alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, artişti ai Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", personalităţi cultural-artistice, dar şi din showbiz, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Stela Popescu câştigă. Ea şi-a câştigat, în primul rând, dreptul de a fi o actriţă de succes. Ea nu poartă numai norocul de a fi posesoarea unui talent extraordinar; ea şi-a construit cariera prin efortul de a face faţă talentului său, prin inteligenţa de a fi la timp, exact acolo unde trebuie să fie", spune Aurel Storin.

De asemenea, acesta a declarat: "Pentru mine, Arşinel este «the King». Îl privesc, uneori, cum acoperă şi timpul, şi spaţiul, şi sufletul spectatorului şi îi admir dorinţa sinceră, netrucată, de a fi peste tot. El crede în publicul lui, şi în familia lui, şi în meseria lui".

Aceasta este o carte despre doi mari actori români. Ei au jucat împreună şi, tot împreună, au dobândit o glorie fără egal - începând cu teatrul şi cu filmul, cu televiziunea şi cu radioul, continuând cu gloria trecerii pe scena grădinii Boema şi cu aceea a rămânerii pe scena sălii Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", se mai arată în comunicatul citat.

Evenimentul de lansare va avea loc la Scena Arena (pavilion C1) şi va fi moderat de Oana Georgescu, PR & secretar literar artistic la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".

Accesul la Bookfest, care se va desfăşura în perioada 20 - 24 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti, şi la toate evenimentele din cadrul acestuia va fi gratuit.

Programul de vizitare va fi următorul: 20 mai - între orele 10.00 - 20.00; 21 mai - 10.00 - 20.00; 22 mai - 10.00 - 21.00; 23 mai - 10.00 - 21.00; 24 mai - 10.00 - 20.00.

Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2015 este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România şi cu sprijinul Centrului Ceh din Bucureşti.

Ajuns la cea de-a X-a ediţie, Bookfest este unul dintre cele mai importante saloane de carte din România. La ediţia precedentă, circa 100.000 de vizitatori au trecut pe la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, luând parte la peste 300 de evenimente (lansări, dezbateri, colocvii, concerte, evenimente pentru copii, proiecţii cinematografice şi evenimente interactive). Invitat de onoare a fost atunci Polonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici