O carte pe zi: „Manualul Marthei. Cum să faci (aproape) totul”, de Martha Stewart

„Nu vreau să mă laud, dar cred că pot scrie o asemnea carte, un manual despre cum să faci (aproape) toul, fără să simt că îmi depăşesc competenţele sau că mă ocup de un subiect prea vast pentru o singură persoană. De fapt, cum să ar putea fi porecla mea.

205 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Manualul Marthei. Cum să faci (aproape) totul”, de Martha Stewart

O carte pe zi: „Manualul Marthei. Cum să faci (aproape) totul”, de Martha Stewart

Întotdeauna am căutat cel mai practic, plăcut, eficient şi logic mod de a îndpelini sarcinile zilnice şi pe cele importante şi mi-am devotat viaţa descoperirii şi comunicării acelor soluţii”.

Semnalăm astăzi un „manual” care este, de fapt, un îndrumar practic, plin de idei. Indiferent dacă sărbătoriţi ceva, faceţi curăţenie, decoraţi, Martha Stewart a testat şi a oferit soluţii utile, însoţite de o mulţime de fotografii spectaculoase care vă vor ajuta să faceţi (aproape) totul – cum spune, de altfel şi tilul cărţii.

Cine este Martha Stewart? O spun editorii traducerii: „Una dintre cele mai cunoscute, dar şi mai controversate femei de afaceri din Statele Unite ale Americii, guru al stilului de viaţă luxos, dar şi al bunului gust, model de reuşită în viaţă, autoare a peste 100 de cărţi, despre gătit, amenajări interioare, sfaturi culinare şi de grădinărit. Manualul Marthei este o carte practică, plină de idei şi instrucţiuni – cum să aşezi masa, cum să îngrijeşti plantele din casă, cum să îţi decorezi casa pentru fiecare ocazie şi multe altele. Martha Stewart a fost pe rând model, broker pe Wall Street, autoare şi acum controlează un imperiu media. În ultimele două decenii, a deţinut o poziţie importantă în industria editorială americană, ca autor, redactor al unei reviste naţionale de gospodărie, gazdă a două emisiuni populare de televiziune şi purtător de cuvânt pentru K-Mart. În 2001, a fost numită a treia cea mai puternică femeie din America de către Ladies Home Journal.”

Martha Stewart - Manualul Marthei. Cum să faci (aproape) totul. Traducere din limba engleză de Liliana Pelici. Editura RAO. 400 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici