O carte pe zi: „Micul ghid al stilului: Audrey Hepburn” de Caroline Jones

Sintagma a devenit în limba engleză extrem de relevatoare, fiind des folosită de pasionaţii de modă ca să descrie o anumită rochie neagră de cocktail, o pereche de pantaloni Capri sau o fustă lungă, plisată. , spunea Peter Bogdanovich.

195 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Micul ghid al stilului: Audrey Hepburn” de Caroline Jones

O carte pe zi: „Micul ghid al stilului: Audrey Hepburn” de Caroline Jones

Anul trecut semnalam la această rubrică o carte masivă (411 pagini), apărută la aceeaşi editură RAO, despre Audrey Hepburn, actriţa care este şi astăzi, la aproape douăzeci de ani de la moarte, un model de frumuseţe şi eleganţă, una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. De origine anglo-olandeză, s-a născut în 1929, lângă Bruxelles, a murit în 1993. Foarte puţină lume cunoaşte aspectele din viaţa ei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pe care le dezvăluia acea carte. Volumul cuprindea şi un calup impresionat de imagini.

Iată că la mai puţin de un an, Editura RAO a publicat un nou volum care o are în centrul pe celebra actriţă, de astă dată un album.

Scriu editorii: „Plin de fotografii uluitoare, acest tribut fascinant oferă o perspectivă despre viaţa lui Hepburn. De la primii ei ani până la statutul ei de star internaţional al eleganţei, acest mic ghid dezvăluie modul în care frumusetţa ei unică a făcut-o un subiect de vis pentru designeri şi fotografi deopotrivă.

Descriind colaborarile ei cu Givenchy şi fotografiile din decorurile celor mai faimoase filme ale ei de la Hollywood, Micul ghid al stilului Audrey Hepburn poartă cititorul într-o călătorie prin cariera actriţei si dezvăluie cât de puternic rezonează imaginea ei pe tot globul, mult timp dupa moartea ei.

Caroline Jones este o scriitoare specializată în sănătate, frumuseţe, modă şi stil de viaţă. Fost redactor senior la mai multe ziare şi reviste naţionale, ea este şi antrenor de viaţă acreditat”.

Caroline Jones – Micul ghid al stilului: Audrey Hepburn. Traducere din limba engleză de Iris-Manuela Anghel. Editura RAO. 160 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici