O carte pe zi: „Pustiul de asfalt” de S.A.Cosby

Roman răsplătit cu Los Angeles Times Book Prize 2020, nominalizat la Premiul Gold Dagger, Premiul Anthony, Premiul Barry, Premiul Macavity. Desemnat de Amazon cartea mystery & thriller a anului 2020.

90 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Pustiul de asfalt” de S.A.Cosby

O carte pe zi: „Pustiul de asfalt” de S.A.Cosby

O carte despre care celebrul Lee Child spunea că este „senzaţional de bună – nouă, proaspătă, reală, autentică, cu schimbări de situaţii şi personaje ale căror dileme vă vor frânge inimile. Mai mult decât recomandată.”

Scriu editorii: „Beauregard <<Gândacul>> Montage e un mecanic cinstit, un soţ iubitor şi un tată harnic. Beauregard ştie că n-ar fi avut niciun viitor în ipostaza de odinioară, când de pe dealurile din North Carolina până pe plajele din Florida era cunoscut drept cel mai tare şofer de pe Coasta de Est. Când noua viaţă atent construită începe să i se sfărâme sub ochi, Beauregard se vede atras din nou spre lumea de sânge şi gloanţe din trecut. Iar când o cunoştinţă îl cheamă să jefuiască un magazin de bijuterii, nu poate decât să se aşeze din nou în scaunul şoferului. <<Gândacul>> se simte cel mai bine acolo unde mirosul de benzină se contopeşte cu izul de frică. Bântuit de fantoma celui care a fost cândva şi de spectrul tatălui dispărut când avea mai multă nevoie de el, Beauregard trebuie să găsească o cale să navigheze prin pustiul de asfalt. O poveste răscolitoare, dramatică, a unui om împins la limite de sărăcie, de rasă şi de trecutul de răufăcător, o combinaţie între Ocean’s Eleven şi Drive.”

O carte despre cum te pot pierde drogurile, traficul de droguri şi mediul.

Autorul, S.A.Cosby, a trecut prin multe meserii, inclusiv aceea de camionagiu, precum eroul cărţii sale, înainte de a se apuca, cu mare succes, de scris.

S.A.Cosby – Pustiul de asfalt. Traducere din engleză şi note de Dan Doboş. Editura Crime Scene Press. 321 pag.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
carte,
cronică,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici