O companie din industria telecomunicaţiilor îşi schimbă logoul, inclusiv în România

Deutsche Telekom va utiliza de acum înainte un nou logo, atât la nivel de grup, cât şi în toate companiile naţionale care acţionează sub marca T, anunţă compania.

8839 afișări
Imaginea articolului O companie din industria telecomunicaţiilor îşi schimbă logoul, inclusiv în România

O companie din industria telecomunicaţiilor îşi schimbă logoul, inclusiv în România

În forma 1-T-1 (digit-T-digit), logoul semnifică concentrarea în special pe participarea la viaţa digitală, pe activităţile durabile şi pe coeziunea socială. Scopul mărcii Deutsche Telekom este "Nu ne vom opri până când toată lumea va fi conectată"

"Abordarea noastră globală a pieţei este un pilon cheie al strategiei noastre internaţionale digitale şi durabile de corporaţie", a declarat Ulrich Klenke, Chief Brand Officer la Deutsche Telekom. "Un singur scop, o singură arhitectură de marcă, un singur logo, un singur slogan şi un singur design de marcă - cu strategia noastră de marcă globală, dorim să facem perceptibilă pentru toată lumea evoluţia noastră către ‘liderul telecomunicaţiilor digitale’".

Deutsche Telekom va utiliza pentru prima dată sigla T revizuită la Mobile World Congress din Barcelona (28 februarie - 3 martie 2022)

Schimbarea la nivel mondial va fi implementată treptat, în următorii doi-trei ani. În prima etapă, compania îşi va schimba logoul pe canalele digitale, campaniile de comunicare şi sponsorizări. Modificările din lumea reală, cum ar fi cele de pe clădiri şi din magazine, vor fi implementate ulterior.

“Noul logo vine în sprijinul simplificării brandului şi al apropierii de clienţi, asupra cărora Telekom Mobile îşi concentrează eforturile, ajutându-ne în creşterea vizibilităţii şi digitalizarea comunicării noastre. În acelaşi timp, apartenenţa la un brand global atât de puternic şi valoros şi consistenţa pe care noua identitate vizuală ne-o asigură la nivel de Grup, reprezintă o forţă pentru compania noastră, o dovadă în plus a seriozităţii şi angajamentului pe care l-am făcut pentru a oferi cea mai bună experienţă clienţilor noştri”, a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici