O nouă lovitură primită de ruşi. Netflix şi-a suspendat serviciile în semn de protest faţă de invazia Ucrainei

Netflix şi-a suspendat serviciile în Rusia pentru a protesta faţă de invazia Ucrainei de către această ţară, a anunţat Variety.

812 afișări
Imaginea articolului O nouă lovitură primită de ruşi. Netflix şi-a suspendat serviciile în semn de protest faţă de invazia Ucrainei

O nouă lovitură primită de ruşi. Netflix şi-a suspendat serviciile în ţară în semn de protest faţă de invazia Ucrainei

La începutul acestei săptămâni, serviciul de streaming a anunţat că va întrerupe toate proiectele şi achiziţiile viitoare din Rusia, alăturându-se astfel unei liste tot mai mari de companii care au tăiat legăturile cu această ţară. Netflix avea în lucru patru filme originale ruseşti, inclusiv un serial de thriller poliţist regizat de Dasha Zhuk, care era în curs de filmare şi care a fost întrerupt.

Acum, compania face un pas în plus, închizându-şi complet serviciul.

"Având în vedere circumstanţele de pe teren, am decis să ne suspendăm serviciul în Rusia", a declarat un purtător de cuvânt al Netflix.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici