O vedetă TV a fost ucisă în locuinţa ei din Hollywood

  • Dr. Amie Harwick, o cunoscută terapeută şi vedetă de televiziune, a fost ucisă în weekend.
  • Poliţia a prins un suspect, Gareth Pursehouse, în vârstă de 41 de ani.
  • Printre altele, Harwick a apărut în documentarul „Addicted to Sexting”.
3154 afișări
Imaginea articolului O vedetă TV a fost ucisă în locuinţa ei din Hollywood

O vedetă TV a fost ucisă în locuinţa ei din Hollywood

Dr. Amie Harwick, o cunoscută terapeută şi vedetă de televiziune, a fost ucisă în weekend în locuinţa ei din Hollywood Hills, California, transmite publicaţia Deadline.

Poliţia a răspuns la apelul unei femei care striga, potrivit LAPD. Când oamenii legii au ajuns la adresă, colega de apartament a lui Harwick i-a aşteptat şi i-a anunţat că femeia este agresată de un bărbat. Poliţiştii au găsit-o pe victimă sub un balcon, cu răni grave. Harwick ar fi căzut de la etajul trei.

La scurt timp după aceea a fost prins un suspect, Gareth Pursehouse, în vârstă de 41 de ani.

Pursehouse şi Harwick au avut o relaţie, dar s-au despărţit recent. Vedeta a cerut un ordin de protecţie împotriva bărbatului, potrivit detectivilor, dar acesta expirase.

Printre altele, Harwick a apărut în documentarul „Addicted to Sexting”, despre pericolele reprezentate de sexting.

Acesta este un fenomen care presupune trimiterea, prin intermediul platformelor de chat, unor fotografii nud, provocatoare sau a unor mesaje sexuale explicite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici