O versiune audio a primului volum "Harry Potter" este disponibilă gratuit online. David Beckham printre cititori

  • O versiune audio a primului volum din seria "Harry Potter" este disponibilă gratuit online.
  • Volumul este citit de vedete precum Daniel Radcliffe şi David Beckham.
  • Cărţile "Harry Potter", scrise de J. K. Rowling, au fost publicate în peste 500 de milioane de copii
208 afișări
Imaginea articolului O versiune audio a primului volum "Harry Potter"  este disponibilă gratuit online. David Beckham printre cititori

O versiune audio a primului volum "Harry Potter" este disponibilă gratuit online. David Beckham printre cititori

Platforma online Spotify a făcut disponibilă gratuit o versiune audio a primului volum al seriei literare "Harry Potter", citit de vedete, printre care se numără şi Daniel Radcliffe, care a jucat pe marele ecran rolul celebrului vrăjitor.

Primul capitol al volumului a fost publicat online marţi. În fiecare săptămână va fi publicat câte un capitol, citit de vedete precum fostul jucător de fotbal David Beckham, actorul Eddie Redmayne şi actriţa Dakota Fanning, potrivit Le Figaro.

Versiunea audio va fi disponibilă pe Spotify atât gratuit, cât şi cu plată. Înregistrări video cu vedetele vor fi disponibile pe site-ul oficial al francizei, wizardingworld.com.

Cărţile "Harry Potter", scrise de J. K. Rowling, au fost publicate în peste 500 de milioane de copii între anii 1997 şi 2007 şi au fost adaptate pentru marele ecran, cu Daniel Radcliffe în rolul lui Harry, Emma Watson ca Hermione Granger şi Rupert Grint ca Ron Weasley. Filmele au avut încasări totale de 2,39 de miliarde de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici