Oana Lungescu, jurnalist la BBC, va fi purtătorul de cuvânt al secretarului general al NATO

Oana Lungescu, jurnalist la postul britanic BBC, va prelua de la 1 decembrie atribuţiile de purtător de cuvânt al secretarului general al NATO, înlocuindu-l în funcţie pe James Appathurai.

162 afișări
Imaginea articolului Oana Lungescu, jurnalist la BBC, va fi purtătorul de cuvânt al secretarului general al NATO

Oana Lungescu, jurnalist la BBC, va fi purtătorul de cuvânt al secretarului general al NATO

Oana Lungescu a primit această invitaţie din partea secretarului general al NATO. Ea va prelua atribuţiile lui Appathurai de la 1 decembrie.

Biroul de presă al NATO a confirmat, vineri, informaţia.

După ce a părăsit România, în anul 1985, Oana Lungescu s-a alăturat secţiei române a BBC. Din ianuarie 1997, ea s-a ocupat, de la Bruxelles, de subiecte pe tema extinderii NATO şi a Uniunii Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici