Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care s-au grăbit să îl laude abia post-mortem pe Andrei Gheorghe: "Mi-e ruşine de ruşinea lor"

Oana Pellea a scris, pe pagina ei de Facebook, un mesaj critic la adresa celor care îl laudă abia post-mortem pe Andrei Gheorghe, întrebând retoric "câţi i-aţi oferit un job care să fie la înălţimea inteligenţei şi culturii lui" şi subliniind că ipocriţii profită de ocazie pentru a se pune "în valoare tot pe ei".

12547 afișări
Imaginea articolului Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care s-au grăbit să îl laude abia post-mortem pe Andrei Gheorghe: "Mi-e ruşine de ruşinea lor"

Oana Pellea, mesaj sever pentru cei care s-au grăbit să îl laude abia postmortem pe Andrei Gheorghe: "Mi-e ruşine de ruşinea lor"

"Toti cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ... câţi i-aţi oferit de muncă ... câţi i-aţi oferit un job care să fie la înălţimea inteligenţei şi culturii lui, câţi aţi avut puterea să treceţi de cinismul lui superinteligent, de miştoul trist şi de privirea lasăr, să acceptaţi adevărul frust ce-l arunca în faţă oricui? Omul ăsta, ca şi mulţi alţii, merita mult mai multă atenţie, căldură, merita să fie investit cu mult mai multă încredere şi chiar iubire...E chiar scârbos că cei ce l-au înjurat, luftat, blocat... îl laudă şi pomenesc acum profitând de plecarea lui ca să se pună în valoare tot pe ei... mi-e ruşine de ruşinea lor. Andrei... go your way!", a scris Oana Pellea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici