Obiecte ale Familiei Regale, expuse la Muzeul Eparhial din Galaţi - FOTO

Colecţii de porţelan, tacâmuri de argint, pahare de cristal şi un program zilnic al Familiei Regale din perioada de şedere la Peleş, Pelişor sau la Palatul Regal din Bucureşti pot fi văzute într-o expoziţie la Muzeul Eparhial din Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

237 afișări
Imaginea articolului Obiecte ale Familiei Regale, expuse la Muzeul Eparhial din Galaţi - FOTO

Obiecte ale Familiei Regale, expuse la Muzeul Eparhial din Galaţi - FOTO

Expoziţia ”Artă şi Ceremonial la Mesele Regale” poate fi văzută la Muzeul Eparhial din Galaţi, organizatorii spunând că evenimentul este un omagiu adus Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.

În timpul zilelor de doliu naţional, intrarea la muzeu este liberă, iar în interior, vizitatorii pot admira diferite obiecte care aparţin sau care au fost folosite de Familia Regală.

„În semn de omagiu adus Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, expoziţia Artă şi Ceremonial la Mesele Regale, realizată în colaborare cu Muzeul Naţional Peleş, va putea fi vizitată gratuit, în zilele de doliu naţional – 14, 15, 16 decembrie 2017. Expoziţia Artă şi Ceremonial la Mesele Regale ne introduce în viaţa cotidiană a Familiei Regale din România, unde vom descoperi colecţii de porţelanuri, tacâmuri de argint, pahare de cristal şi programul zilnic al familiei regale, cu care şi Majestatea Sa Regele Mihai a fost atât de familiarizat în perioadele de şedere la Castelul Peleş, Pelişor sau la Palatele Regale din Bucureşti”, se arată într-un comunicat al Muzeului Eparhial din Galaţi.

Expoziţia Artă şi Ceremonial la Mesele Regale de la Muzeul Eparhial poate fi vizitată gratuit până sâmbătă, între orele 9.00 – 17.00.

După zilele de doliu naţional, expoziţia va rămâne deschisă până anul viitor, în luna martie, dar se va percepe taxă de intrare în muzeu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici