„Ochii pe mine!”. Alexandru Kelerman şi Valentin Luca, invitaţii lui Vlad Craioveanu, de la ora 23:00, la Aleph News

  • Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 27 ianuarie, de la ora 23.00.
93 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”. Alexandru Kelerman şi Valentin Luca, invitaţii lui Vlad Craioveanu, de la ora 23:00, la Aleph News

„Ochii pe mine!”. Alexandru Kelerman şi Valentin Luca, invitaţii lui Vlad Craioveanu, de la ora 23:00, la Aleph News

Cu Alex Kelerman luăm la explorat business-urile viitorului. Ce oportunităţi de afaceri avem într-o perioadă în care Covid-ul a schimbat total regulile jocului? Invitatul lui Vlad Craioveanu este strateg de conţinut digital şi consultant, aşa că îţi spune cu experienţa expertului care sunt paşii prin care îţi poţi salva afacerea, atunci când simţi că lucrurile sunt în impas.

Şi de la o porţie zdravănă de business, te invit la un mix de energie, originalitate şi creativitate cu Valentin Luca, multiplu campion mondial la flair bartending. Iubeşte la nebunie ceea ce face, iar astăzi încercăm să aflăm reţeta lui de succes. O discuţie despre pasiune, disciplină şi perseverenţă, toate într-un pahar de show exploziv! Sună tentant un cocktail ,,Ochii pe mine?” Te invit să-l încerci şi să-l savurezi miercuri, 27 ianuarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici