„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitat este Dan Oros - Head of Marketing Google & YouTube

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, 14 aprilie, de la ora 23.00.

65 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitat este Dan Oros - Head of Marketing Google & YouTube

Într-o perioadă în care pandemia a rescris regulile jocului şi ne-a transformat întreaga existenţă, Dan Oros îţi spune cum au jonglat oamenii cu tehnologia şi cu informaţia în perioada Covid-19. Şcoală online. Distanţare. Educaţie online. Mască. Adaptare. Reinventare.

Dacă te întrebi cum s-a transmormat informaţia, dar şi care au fost cele mai căutate cuvinte şi domenii în ultima perioadă, Dan Oros îţi explică algoritmii – cu ochii specialistului – care ştie tot ce mişcă pe internet.

Şi cum tehnologia fără securitate este asemenea unui „cartof fierbinte”, discutăm şi despre cerinţele UE privind reglementarea Big Tech, dar şi care este viziunea lui Dan Oros în ceea ce priveşte reţeaua viitorului, dar şi business-ul viitorului.

„Nu specia cea mai puternică sau cea mai inteligentă supravieţuieşte. Ci aceea care se adaptează cel mai bine la schimbări”, spunea simplu şi adevărat Charles Darwin.

O ediţie specială „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, miercuri, 14 aprilie, începând cu ora 23.00, la Aleph News.

Bucură-te de evoluţia tehnologiei, dar caută mereu, cu aceeaşi curiozitate, informaţia!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici