„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Alin Caraman, proprietar Bon Mariage şi preşedinte al Asociaţiei Furnizorilor din Industria Nunţilor şi actriţa Raluca Aprodu

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!” pe 9 martie, de la ora 23.00.

131 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Alin Caraman, proprietar Bon Mariage şi preşedinte al Asociaţiei Furnizorilor din Industria Nunţilor şi actriţa Raluca Aprodu

Cu Alin Caraman vorbim despre organizarea nunţilor în era Covid-19. Cum procedez dacă vreau să mă mărit sau să mă însor? Se va ajunge, pe viitor, la scenariul, tragico-comic – ca nuntaşii să vină cu testul PCR sau cu certificatul de vaccinare la ei? De ce industria organizării de evenimente nu este prioritară pentru autorităţi, dar şi ce se va schimba după protestul de miercuri, din faţa Guvernului?

Cu actriţa Raluca Aprodu – invitată în cea de-a doua parte a emisiunii – vorbim despre actorie, într-o perioadă în care bucuria întâlnirii cu publicul, aplauzele, plăcerea de a juca au devenit simple utopii. Cât de actor te mai simţi cu mască şi cu distanţare, dar şi care sunt previziunile Ralucăi Aprodu pentru 2021?

Te invit la o ediţie specială „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, marţi, 9  Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici