„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Cristian Diaconescu, prim-vicepreşedinte PMP, şi artista Alexandra Ungureanu

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, pe 2 decembrie, de la ora 21.00!

95 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Cristian Diaconescu, prim-vicepreşedinte PMP, şi artista Alexandra Ungureanu

„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Cristian Diaconescu, prim-vicepreşedinte PMP, şi artista Alexandra Ungureanu

Cristian Diaconescu, ministru de Externe în Guvernul Boc şi şef al Administraţiei Prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu, face o radiografie a politicii româneşti din ultimele luni. Cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare, din 6 decembrie, îţi vorbeşte despre mize politice, despre alianţe pentru majoritate, dar şi care va fi locul şi rolul PMP în politica din România după alegeri.

Invitatul lui Vlad Craioveanu îţi spune şi cât de favorabilă este pentru ţara noastră schimbarea de putere de la Casa Albă, dar şi cum va arăta scena politică românească în următorii patru ani.

Şi de la la alegeri şi politică, schimbăm radical macazul şi trecem la o porţie de muzică!

Alexandra Ungureanu îţi spune care au fost marile provocări ale acestei perioade şi dacă îşi mai pot permite artiştii noştri să trăiască exclusiv din muzică, într-o perioadă în care restricţiile au schimbat total regulile jocului.

Despre bucuria muzicii care rămâne, indiferent de vremuri, despre readaptare şi reinventare, aflaţi chiar de la Alexandra Ungureanu, în emisiunea cu „Ochii pe mine!”.

O ediţie pe care nu trebuie să o ratezi, miercuri, 2 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici