„Ochii pe mine!” Petru Păun, actor şi model, despre ego-uri şi libertatea de a alege: „Am fost ipocrit cu multe lucruri, dar asta face parte din procesul de creştere”

  • Petru Păun: „Actorul decide ce vrea să joace. În cazul meu e vorba de a fi autentic”
  • Petru Păun: „Există roluri pe care le-aş refuza. Nu aş juca un rol de homosexual”
  • Petru Păun: „Prefer să aleg proiecte comerciale care mă reprezintă sau în care mă pot regăsi”
273 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!” Petru Păun, actor şi model, despre ego-uri şi libertatea de a alege: „Am fost ipocrit cu multe lucruri, dar asta face parte din procesul de creştere”

„Ochii pe mine!” Petru Păun, actor şi model, despre ego-uri şi libertatea de a alege: „Am fost ipocrit cu multe lucruri, dar asta face parte din procesul de creştere”

Petru Păun, actor şi model internaţional – invitat luni seara în emisiunea ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – vorbeşte despre ego-uri, roluri refuzate, dar şi libertatea de a alege ce vrei să fii şi cine vrei să fii cu adevărat.

Petru Păun, despre trecerea de la jurnalism la modă şi actorie

„Există această glazură de ego-uri şi pentru fiecare din ele există câte o ocupaţie. Eu le-am tratat pe fiecare având parcela lui. La fel şi cu modelling-ul, la fel şi cu jurnalismul. Cumva le făceam în paralel pe toate.”

Petru Păun îţi spune franc ce roluri nu ar accepta niciodată să joace, dar şi ce înseamnă pentru el să fii autentic.

„Există roluri pe care le-aş refuza. Nu aş juca un rol de homosexual. Sunt oameni care sunt mult mai pregătiţi şi care îşi doresc să facă asta. Sunt lucruri pe care nu le regăsesc în mine.”

Petru Păun: ,,Prefer să aleg proiecte în care mă pot regăsi!”

„Actorul decide ce vrea să joace. În cazul meu e vorba de a fi autentic. Prefer să aleg, inclusiv, proiecte comerciale care mă reprezintă sau în care mă pot regăsi, fie în mesajul pe care îl transmit, evident şi în produs, trebuie să fie un produs pe care eu îl folosesc, în care cred. Fiecare poate să facă ce îşi doreşte, dar în cazul meu nu pot să fiu credibil. Simt în acel moment că mi se sparg ideile şi nu am greutate în ceea ce spun.”

Actorul Petru Păun face şi o mărturisire.

„Am fost ipocrit cu multe lucruri, dar mie mi se pare că asta face parte din procesul general de creştere, de auto-observare”, conchide invitatul lui Vlad Craioveanu.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici