Organizatorii Untold vor face evenimente pe tot parcursul anului în Poiana Braşov

  • Organizatorii Untold şi primarul Braşovului, Allen Coliban, au semnat vineri un protocol de colaborare.
  • Potrivit parteneriatului, în staţiunea Poiana Braşov ar urma să fie organizate două festivaluri, dar şi mai multe evenimente pe tot parcusul anului.
1314 afișări
Imaginea articolului Organizatorii Untold vor face evenimente pe tot parcursul anului în Poiana Braşov

Organizatorii Untold vor face evenimente pe tot parcursul anului în Poiana Braşov

După crearea a două din cele mai mari festivaluri din Europa, la Cluj-Napoca şi Constanţa, Untold şi Neversea, organizatorii acestora şi-au propus să plaseze oraşul Braşov în topul mondial al evenimentelor.

Astfel, prin conceptul gândit pentru Poiana Braşov organizatorii Untold şi primăria şi-au propus transformarea staţiunii într-o destinaţie de wellness şi entertainment, activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan şi atracţiile naturale.

Conceptul va curpinde două festivaluri cu tematică de vară şi iarnă, precum şi alte evenimente cu caracter semi-permanent. Proiectul va fi finanţat integral din fonduri private de către organizatorii Untold.

Potrivit primarului Braşovului, primul festival ar urma să aibă loc în primăvara anului viitor.

Un festival care să aibă loc în perioada februarie – martie, dar care să continue pe parcursul anului cu diverse evenimente conexe, astfel încât să vorbim nu doar de un eveniment muzical, ci de un concept nou de promovare a staţiunii Poiana Braşov, una din staţiunile de top pentru tineret şi pentru evenimente din România şi din zona asta de Europa”, a declarat Allen Coliban, primarul Braşovului, la Aleph News.

Conform acestuia, una dintre povocările acestei peioade este menţinerea deschisă a sezonului de schi.

„Trecem din nou printr-o perioadă dificilă cu pandemia, dar provocarea este să menţinem cât mai mult şi zona Horeca deschisă, şi pârtiile, să avem un sezon de ski. Anul trecut am reuşit să facem asta, am avut unul dintre cele ami bune sezoane de ski din ultimii 10 ani şi prin implicarea cu toţi actorii implicaţi sperăm să avem un sezon de iarnă bun şi anul acesta”, a mai spus Allen Coliban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici