(P) Fotbal cât cuprinde. După Mondialul brazilian, începe Liga 1. La UPC vezi toate meciurile din campionat şi Cupa Ligii

La UPC şi Focus Sat fotbalul e la el acasă. Mondialul din Brazilia, care tocmai a început, aduce spectacolul celor mai bune echipe naţionale din lume pe micile ecrane. Iar din 25 iulie, cele mai bune echipe din România se vor înfrunta în Liga 1, competiţie care se va vedea, în următoarele 5 sezone, la UPC şi Focus Sat.

7611 afișări
Imaginea articolului (P) Fotbal cât cuprinde. După Mondialul brazilian, începe Liga 1. La UPC vezi toate meciurile din campionat şi Cupa Ligii

(P) Fotbal cât cuprinde. După Mondialul brazilian, începe Liga 1. La UPC vezi toate meciurile din campionat şi Cupa Ligii

Cei doi operatori telecom au încheiat recent un acord de transmisie pentru posturile Look TV şi Look Plus cu Intel Sky Broadcast Ltd.

Asta înseamnă că microbiştii care sunt abonaţi UPC şi Focus Sat se vor putea bucura de fotbal românesc din Liga 1 şi Cupa Ligii, din 2014 până în 2019.

UPC şi Focus Sat au spus DA fotbalului românesc. Derbiurile, golurile şi toate fazele din campionat şi Cupa Ligii vin acasă la tine. Bucură-te de fotbal cu UPC şi Focus Sat!

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet de mare viteză şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici