Pasionaţii de actorie se pot înscrie la cursurile oferite de TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Persoanele care îşi doresc să pătrundă în lumea fascinantă a filmului şi a televiziunii se pot înscrie la cursurile oferite de TV & Film Academy by Ruxandra Ion, numărul de locuri fiind limitat, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

139 afișări
Imaginea articolului Pasionaţii de actorie se pot înscrie la cursurile oferite de TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Ruxandra Ion

Înscrierile la cursurile oferite de TV & Film Academy by Ruxandra Ion se află pe ultima sută de metri, iar toţi cei care îşi doresc să cunoască lumea filmului şi a televiziunii se pot înscrie atât online, pe http://academytv.ro, cât şi la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41.

Locurile disponibile pentru înscriere la cursurile din noul an şcolar de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion sunt limitate. Astfel, la grupa "Abracadabra" mai sunt 5 locuri disponibile, la grupa "LaLa" mai sunt 2 locuri disponibile, iar la grupa "Gheorghe Dinică" mai sunt 5 locuri disponibile. De asemenea, cine doreşte să se înscrie la grupa "LaLa", după ce se completează grupa, o poate face, dar trebuie să aştepte formarea unei noi grupe.

Foştii cursanţi de la modulele superioare au primit roluri în scurtmetraje şi au fost înregistraţi în baza de casting pentru proiecte viitoare. O parte dintre cursanţi, care au demonstrat că au aptitudini actoriceşti şi potenţial pentru o carieră artistică, au fost selecţionaţi să fie reprezentaţi de Agenţia Act Smart Talent Management by Ruxandra Ion şi au fost deja înscrişi la castinguri pentru noi proiecte.

Mai multe informaţii se pot găsi pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Act-Smart-Talent-Management/703941056351898 şi https://www.facebook.com/tvandfilm.academy?fref=ts.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici