Patinoar, jucării şi spectacol cu invitaţi speciali la Opera Comică pentru Copii

La începutul lunii decembrie, Opera Comică pentru Copii (Calea Giuleşti 16, Bucureşti) deschide un patinoar exclusiv pentru copii.

691 afișări
Imaginea articolului Patinoar, jucării şi spectacol cu invitaţi speciali la Opera Comică pentru Copii

Patinoar, jucării şi spectacol cu invitaţi speciali la Opera Comică pentru Copii

Patinoarul va fi amplasat în aer liber, „la grădină”, în incinta instituţiei. Biletele de intrare au preţuri între 10 şi 50 de lei, iar programul de funcţionare este de la 15.00 la 20.00, de luni până vineri, iar în weekend de la 10.00 la 22.00.

Tot în această perioadă, Opera Comică pentru Copii organizează a treia ediţie a campaniei J.O.C. (Jucăriile Operei Comice), acţiune de colectare a jucăriilor, cu scopul de a fi donate copiilor defavorizaţi de la mai multe şcoli speciale, centre de plasament şi orfelinate. Bucureştenii care doresc să doneze o jucărie, o pot face venind la sediul instituţiei (Calea Giuleşti 16), unde este amplasată o urnă-cadou, disponibilă publicului zilnic, între orele 8.00 şi 22.00, de la 1 până la 16 decembrie.

Producţia care încheie anul la Opera Comică este spectacolul-mozaic „Poveste de Crăciun”, în regia lui Cristian Mihăilescu. Evenimentul se se va desfăşura vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă şi îi are ca invitaţi, printer alţii, pe soprana Felicia Filip şi Laura Bretan (Chicago) – câştigătoarea concursului „Românii au Talent”.

Biletele sunt disponibile în reţeaua bilete.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici