Peste 1,2 miliarde de mesaje, transmise prin intermediul Twitter în ianuarie

Peste 1,2 miliarde de mesaje au fost transmise prin intermediul reţelei de microblogging Twitter în luna ianuarie, potrivit datelor colectate de compania de cercetare Pingdom.

25 afișări
Imaginea articolului Peste 1,2 miliarde de mesaje, transmise prin intermediul Twitter în ianuarie

Peste 1,2 miliarde de mesaje, transmise prin intermediul Twitter în ianuarie

În plus, Twitter l-a angajat pe fostul director financiar al Pixar, Ali Rowghani, ceea ce indică faptul că responsabilii platformei vor ca aceasta să devină profitabilă.

Potrivit Brand Republic, Rowghani se va alătura echipei Twitter, pe poziţia de Chief Financial Officer, în luna martie, după ce a lucrat anterior pentru Pixar, studioul de animaţie parte a Walt Disney.

Statisticile Pingdom indică faptul că utilizatorii platformei au transmis prin intermediul acesteia 1,2 miliarde de mesaje în ianuarie, în creştere de la un miliard de mesaje în decembrie.

Aceste date statistice confirmă declaraţiile făcute, luna trecută, de fondatorul Twitter, Evan Williams, care a negat că utilizarea platformei de microblogging ar fi în scădere.

Într-un material publicat pe propriul blog, Pingdom precizează că s-au publicat circa 40 de milioane de "tweet"-uri pe zi pe Twitter în decembrie, un număr mult mai mare decât în lunile anterioare.

În plus, datele colectate de Pingdom arată că anul 2009 a fost unul de creştere explozivă pentru Twitter.

Compania mai menţionează că, în ianuarie 2010, s-au trimis în reţeaua Twitter circa 39,5 milioane de tweet-uri pe zi şi previzionează că această creştere va continua, urmând să se înregistreze un total de 1,4 miliarde de mesaje transmise pe platforma de microblogging în februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici