Peste 2.000.000 de telespectatori au urmărit, duminică, "România, te iubesc!" la Pro TV

Corespondenţii Ştirilor Pro TV Anca Nastasi şi Cosmin Savu au reuşit, prin intermediul anchetelor "Brazdă de aur" şi "Vin doar cu numele", prezentate duminică în cadrul emisiunii "România, te iubesc!", să ţină telespectatorii cu ochii aţintiţi pe Pro TV, informează televiziunea.

293 afișări
Imaginea articolului Peste 2.000.000 de telespectatori au urmărit, duminică, "România, te iubesc!" la Pro TV

Peste 2.000.000 de telespectatori au urmărit, duminică, "România, te iubesc!" la Pro TV

În minutul de aur al emisiunii, 18.57, peste 2.000.000 de telespectatori de la nivelul întregii populaţii a României au urmărit emisiunea de anchete jurnalistice, iar Pro TV obţinea un rating impresionant, de 10,8 puncte şi o cotă de piaţă de 26,1%. "România, te iubesc!" a fost lider absolut de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

Astfel, în intervalul orar 18.00 - 18.58, atunci când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a obţinut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 5,8 puncte de rating şi 19,3% din cota de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată abia pe locul al patrulea, avea doar 1,9 puncte de rating şi 6,3% cotă de piaţă.

Nici pe publicul din mediul urban Pro TV nu a cunoscut competitor şi a înregistrat, în medie, 5,7 puncte de rating şi 14,5 procente din cota de piaţă, iar Antena 1, clasată tot pe locul al patrulea, avea de aproape două ori mai puţin, respectiv 3 puncte de rating şi doar 7,5 procente din cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici