Peste 6.000 de persoane au vizitat Castelul Corvinilor, de Noaptea Muzeelor - FOTO

Peste 6.000 de persone au vizitat, sâmbătă noapte, Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, unde au urmărit luptele dintre cavaleri, dansul domniţelor, au ascultat povestea domniţei Cristina îngropată la castel şi s-au bucurat de un spectacol de lumini şi muzică, organizate de Noaptea Muzeelor.

208 afișări

Cavalerii şi domniţele au însufleţit atomosfera la Castelul Corvinilor, la Noaptea Muzeelor, vizitatorii începând să vină de la ora 21.00.

Oamenii au trecut vizitat sălile castelului în timp ce domniţele dansau pe muzică medieval în curtea interioară a acestuia.

"La fiecare două ore vizitatorii au avut parte de spectacole de lumini şi muzică, iar între ele cavalerii s-au luptat pentru domniţe. Vizitatorii au urmărit şi o lecţie de istorie pe viu, povestea domniţei Cristina înmormîntată în castel, pusă în scenă de Ordinul cavalerilor de Hunedoara. Peste 6.000 de vizitatori au trecut pragul Castelului Corvinilor în Noaptea Muzeelor”, a declarat directorul Castelului Corvinilor din Hunedoara, Costin Tinca.

Castelul Corvinilor a fost deschis vizitatorilor până duminică dimineaţă, la ora 2.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici