Piesa "Blonda, chiorul şi piticul" se va juca la Palatul Cotroceni

Piesa "Blonda, chiorul şi piticul" se va juca la sala de spectacole din incinta Palatului Cotroceni, pe 20 iulie, de la ora 19.30, a declarat pentru MEDIAFAX Ştefanis Lupu, regizorul comediei, care speră ca la spectacol să participe şi preşedintele Traian Băsescu.

366 afișări
Imaginea articolului Piesa "Blonda, chiorul şi piticul" se va juca la Palatul Cotroceni

"Blonda, chiorul şi piticul" se va juca la Palatul Cotroceni

Ştefanis Lupu a spus că, în baza invitaţiei pe care a primit-o de la Administraţia Prezidenţială, a luat legătura cu reprezentanţii Preşedinţiei şi piesa urmează să se joace pe 20 iulie, de la ora 19.30, la sala de spectacole a Palatului Cotroceni, care are o capacitate de 150 de locuri.

Totodată, Ştefanis Lupu a spus că accesul la spectacol se va face doar pe bază de invitaţii.

"Noi am vrut să punem în vânzare bilete, dar a fost mai complicat, fapt pentru care am decis ca accesul să se facă doar pe bază de invitaţii", a spus Ştefanis Lupu.

El a precizat că speră ca la spectacol să participe şi preşedintele Traian Băsescu. "Noi vrem ca preşedintele să vadă acest spectacol, dar nu suntem siguri că o să vină", a explicat Ştefanis Lupu, precizând că nu ştie în momentul de faţă ce alte persoane din cadrul Administraţiei Prezidenţiale ar urma să vadă "Blonda, chiorul şi piticul". "Noi am oferit 20 de invitaţii pentru Administraţia Prezidenţială", a mai spus Ştefanis Lupu.

Totodată, punerea în scenă a piesei "Blonda, chiorul şi piticul" va avea un scop caritabil. "Vrem să lansăm şapte tineri dramaturgi, iar cei care vor participa la spectacol vor putea să facă donaţii", a spus Ştefanis Lupu, precizând că la intrarea în sala de spectacole va fi amplasată o urnă şi fiecare participant va putea să doneze suma pe care o consideră de cuviinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici