Placido Domingo şi Brooke Shields, vedetele Balului de la Viena. Angela Gheorghiu, printre invitaţi

Balul Operei de la Viena, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa, s-a desfăşurat, joi seară, în capitala Austriei, în prezenţa unor celebrităţi precum tenorul spaniol Placido Domingo, actriţa americană Brooke Shields şi soprana română Angela Gheorghiu.

557 afișări
Imaginea articolului Placido Domingo şi Brooke Shields, vedetele Balului de la Viena. Angela Gheorghiu, printre invitaţi

Placido Domingo şi Brooke Shields, vedetele Balului de la Viena. Angela Gheorghiu, printre invitaţi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

O dată pe an, Opera de Stat din Viena se transformă în cea mai importantă sală de bal din lume. Ediţia din acest an a evenimentului, cea de-a 60-a, a fost deschisă de celebrul tenor Placido Domingo, care a interpretat un duet cu soprana rusă Olga Peretyatko, potrivit dailymail.co.uk.

Anul acesta, vedeta balului a fost actriţa americană Brooke Shields, în vârstă de 50 de ani, care a fost invitata miliardarului austriac Richard Lugner, în vârstă de 83 de ani. Acesta este renumit pentru faptul că invită femei celebre pentru a-i fi alături în fiecare an la celebrul Bal al Operei de la Viena.

Printre participanţii la Balul Operei de la Viena 2016 s-a numărat şi actriţa Pamela Anderson. Starleta s-a numărat şi ea printre invitatele speciale ale lui Richard Lugner, participând alături de acesta la ediţia din 2003 a evenimentului.

Pe de altă parte, la Balul Operei de la Viena era aşteptat în acest an şi celebrul actor francez Alain Delon, care şi-a anulat însă participarea din cauza unor probleme de sănătate, potrivit relatărilor din presa locală.

"Cardiologul lui Alain Delon a spus că actorul nu este în formă pentru a putea să călătorească", a declarat, joi, designerul german Florian Wess, care l-a invitat pe celebrul actor la eveniment. "Este mare păcat că domnul Delon nu a putut să vină. Dar înţelegem situaţia. Are până la urmă 80 de ani şi trebuie să ai grijă la această vârstă", a spus acesta.

În schimb, Anthony, unul dintre copiii lui Alain Delon, care este tot actor, s-a numărat printre participanţii ediţiei din acest an a Balului Operei de la Viena, a mai spus Florian Wess.

Şi Angela Gheorghiu s-a numărat printre celebrităţile care au participat la ediţia din acest an a Balului Operei de la Viena. Soprana română a fost însoţită la eveniment de prieteni apropiaţi, potrivit unor fotografii publicate pe contul său oficial de pe platforma de socializare Facebook. De altfel, soprana Angela Gheorghiu a fost invitata surpriză a ediţiei din 2012 a Balului Operei din Viena.

Balul are loc în marele auditorium al Operei de Stat din Viena şi a fost inaugurat în 1854. Din programul artistic al serii fac parte momente de balet şi vals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici