"Platonov" de Cehov, premieră la Teatrul Nottara

Teatrul Nottara va prezenta, în premieră, spectacolul "Platonov" de A. P. Cehov, în 30 şi 31 ianuarie, regizorul Vald Massaci abordând textul, care prezintă o lume lipsită de repere şi predispusă la ratare, simplu şi cu umor.

16 afișări
Imaginea articolului "Platonov" de Cehov, premieră la Teatrul Nottara

"Platonov" de Cehov, în regia lui Vlad Massaci, în premieră, la Teatrul Nottara

Spectacolul "Platonov", în viziunea regizorului Vlad Massaci, aduce pe scenă o lume lipsită de repere şi predispusă la ratare. Personaje debusolate, plictisite de ele însele, plutesc în derivă, între nimic şi năcăieri. Platonov este un personaj plin de plictiseală, tristeţe, iar unicul rezultat al aerului său veşnic nemulţumit, al misterului său de bărbat neînţeles este că atrage asupra lui, ca pe-o năpastă, privirile femeilor, plictisite şi ele de viaţa searbădă din jur.

Personajul principal este, pe rând, în piesă, cel care devorează şi cel care este devorat. Ceea ce dă o notă tragică este transformarea treptată a dragostei dintr-un sentiment sublim într-unul fioros, orice eventuală şi îndepărtată posibilitate a fericirii declanşează nenorociri imediate şi sigure.

Din distribuţia spectacolului "Platonov" fac parte actorii Adrian Văncică, Victoria Cociaş, Ştefan Radof, Corneliu-Dan Borcia, Ion Haiduc, Ion Grosu, Gabriela Crişu, Crenguţa Hariton, Ada Navrot, Bogdan Vodă, Daniel Popescu, Alexandru Mike Gheorghiu şi Petre Dinuliu.

Premiera se va juca pe 30 şi 31 ianuarie, la Sala "George Constantin" a Teatrului Nottara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici