Premii speciale la gala de închidere a TIFF 2015 pentru Nastassja Kinski şi Marin Moraru - FOTO

Actriţa Nastassja Kinski a primit, sâmbătă seară, premiul special al TIFF 2015 pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, iar Marin Moraru a luat premiul de excelenţă TIFF 2015, în cadrul galei de închidere a festivalului, de la Teatrul Naţional din Cluj, la care au asistat 1.000 de persoane

508 afișări
Imaginea articolului Premii speciale la gala de închidere a TIFF 2015 pentru Nastassja Kinski şi Marin Moraru - FOTO

Marin Moraru

Actriţa de origine germană Nastassja Kinski a primit, la gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2015, premiul special pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, distincţia fiindu-i înmânată de către preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, actriţa salutând publicul cu "bună seara" în limba română, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Vă mulţumesc foarte mult pentru că îmi oferiţi acest moment.Tara voastră are o istorie impresionantă, aveţi atâţia artişti minunaţi şi, da, o aveţi pe Nadia Comăncei, care este extraordinară, eu o iubesc foarte mult şi sunt foarte onorată. Mulţumesc”, a spus Nastassja Kinski, după ce a primit premiul pentru contribuţia adusă cinematografei mondiale, pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

Nastassja Kinski a ajuns, sâmbătă, la Cluj-Napoca şi, deşi ar fi trebuit să introducă filmul“Paris-Texas”, în regia lui Wim Wender, actriţa a ajuns doar la finalul proiecţiei şi a interacţionat cu publicul din sală, urmând ca, duminică, Kinski să participe la o dezbatere, la TIFF Lounge.

La rândul său, actorul Marin Moraru a fost premiat la gala de închidere TIFF 2015, cu Premiul de Excelenţă al festivalului, care i-a fost înmânat de Cătălin Ştefănescu şi Andreea Esca, actorul fiind îndelung aplaudat de publicul din sală.

“Sunteţi drăguţi şi primitori. Această scenă m-a primit de multe ori în turneele mele prin ţară. Mulţumesc TIFF-ului, care azi împlineşte 14 ani, pentru onoarea şi prietenia cu care m-a onorat”, a spus Marin Moraru după ce a primit premiul.

Gala de închidere TIFF 2015 a avut la la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, în sală fiind prezente aproximativ 1.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici