Premiile de Fotografie "Mihai Vasile", lansate de Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţie

Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţie (CRJI) a anunţat, luni, lansarea primei ediţii a Premiilor de Fotografie "Mihai Vasile", în memoria fotoreporterului Mihai Vasile.

240 afișări
Imaginea articolului Premiile de Fotografie "Mihai Vasile", lansate de Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţie

Premiile de Fotografie "Mihai Vasile", lansate de Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţie (Foto: Facebook)

Concursul va fi organizat în fiecare an şi este deschis oricărui fotograf care surprinde obiectiv subiectele delicate din cotidian.

Înscrierea fotografiilor în concurs se poate face până pe 31 august, iar decernarea premiilor va avea loc pe 12 octombrie.

Premiile "Mihai Vasile" vor fi acordate în urma votului unui juriu format doar din fotografi şi editori din străinatate: Pablo Corral Vega, fotojurnalist la National Geographic Magazine, Florence Martin-Kessler, redactor-şef al Live Magazine, şi Sergei Ilnitski, fotograf la European Pressphoto Agency, potivit site-ului concursului: www.premiile-mihai-vasile.ro.

CRJI organizează Premiile de Fotografie în memoria lui Mihai Vasile, unul dintre cei mai buni fotoreporteri şi editori foto din România, care a decedat, în 2014, în timp ce îşi făcea meseria. Mihai Vasile este membru fondator al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici