Premiile Grammy 2020: David Chapelle, cel mai bun album de comedie, al treilea an la rând

David Chapelle a fost premiat pentru cel mai bun album de comedie, la cea de-a 62-a ediţie a premiilor Grammy, într-o gală care se desfăşoară duminică noapte la Staples Centre în Los Angeles.

107 afișări
Imaginea articolului Premiile Grammy 2020: David Chapelle, cel mai bun album de comedie, al treilea an la rând

Premiile Grammy 2020: David Chapelle, cel mai bun album de comedie, al treilea an la rând

Chapelle a câştigat premiul pentru ”Sticks&Stones”. Este al treilea Grammy câştigat de cunoscutul comic, după cele primite în 2018 şi 2019.

La acelaşi premiu au mai fost nominalizate albumele ”Quality Time”, de Jim Gaffigan, ”Relatable”, de Ellen Degeneres, ”Right Now”, de Aziz Ansari şi ”Son Of Patricia”, de Trevor Noah.

Chapelle a câştigat în 2019 cu ”Equanimity&The Bird Revelation”, iar în 2018, premiul i-a revenit pentru ”The Age of Spin&Deep in the Heart of Texas”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici