"Preţul corect", un experiment teatral interactiv, joi, la Teatrul Odeon din Bucureşti

"Preţul corect", un experiment teatral inedit scris de Peca Ştefan şi în regia Andreei Vălean, va fi prezentat, joi, la Sala Studio a Teatrului Odeon din Capitală.

211 afișări
Imaginea articolului "Preţul corect", un experiment teatral interactiv, joi, la Teatrul Odeon din Bucureşti

"Preţul corect", un experiment teatral interactiv, joi, la Teatrul Odeon din Bucureşti (Imagine: Catalin Abagiu/ Mediafax Foto)

Din distribuţie fac parte Irina Mazanitis, Antoaneta Zaharia, Paula Niculiţă, Nicoleta Lefter şi Silvian Vâlcu, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Intrarea este liberă la acest experiment teatral, în care creatorii încearcă să afle împreună care este preţul corect pentru o fiinţă umană. Rezultatul acestui atelier face parte din pregătirea spectacolului "Preţul corect", de Andreea Vălean, care va avea premiera în stagiunea 2013/ 2014.

Într-un joc interactiv cu actorii teatrului, creatorii spectacolului se pun în postura de a găsi răspunsuri la unele dintre aceste întrebări sau de a formula altele. Odată intrat în joc, participantul primeşte un capital simbolic cu care poate vinde sau cumpăra poveşti, personaje, obiecte, spaţiu în teatru. Spectatorii sunt încurajaţi să participe împreună cu cineva apropiat, membru de familie sau prieten, cu care să poată împărtăşi această experienţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici