Prima ediţie a noului sezon "Românii au talent" a fost lider de audienţă

Prima ediţie a noului sezon al emisiunii "Românii au talent" a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmarită vineri, între orele 20.30 - 23.39, de peste 3,6 milioane de telespectatori, potrivit Pro TV.

1489 afișări
Imaginea articolului Prima ediţie a noului sezon "Românii au talent" a fost lider de audienţă

Prima ediţie a noului sezon "Românii au talent" a fost lider de audienţă

Cel de-al şaselea sezon al show-ului de divertisment "Românii au talent" a debutat vineri seară şi a avut, pe întreaga durată de difuzare, peste 3,6 milioane de telespectatori, iar în minutul de maximă audienţă, la 21.42, peste 4,5 milioane de români se uitau la cel mai iubit show de divertisment la nivel naţional.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 20,2 puncte de rating şi 46% share, de aproape cinci ori mai mult decât televiziunea clasată pe locul doi, care a obţinut 4,3 puncte de rating şi 9,7% share.

În urma ediţiei de vineri, ponderea vizualizărilor paginii de Facebook "Românii au talent" a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook şi alte mii pe Twitter, comentând momentele din show.

În fiecare vineri, când se difuzează emisiunea, utilizatorii de reţele sociale Facebook şi Twitter sunt invitaţi să comenteze momentele din emisiune, iar începând cu ediţia de aseară mesajele postate pe reţelele au apărut pe ecran.

În prima ediţie a celui de-al şaselea sezon, telespectatorii au avut parte de un nou jurat, Florin Călinescu, pe lângă ceilalţi trei, cunoscuţi de public din ediţiile anterioare, Andi Moisescu (prezentator Apropo Tv), realizatoarea de emisiuni Mihaela Rădulescu şi cântăreaţa Andra. De asemenea, telespectatorii au aflat primii 12 concurenţi care merg în etapa următoare a competiţiei.

Emisiunea prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş este difuzată de Pro TV în fiecare vineri, de la ora 20.30.

"Românii au talent" a fost cel mai urmărit show de divertisment mai mulţi ani, potrivit audienţelor înregistrate, inclusiv în 2015, cu o medie de 18,1 puncte de rating, pe publicul urban, cu vârste între 18 şi 49 de ani.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici