VIDEO Prima piesă AC/DC de după reuniune. Cum şi-a recăpătat solistul auzul folosind un tratament experimental

  • AC/DC îţi dau azi de ascultat prima lor piesă după 6 ani de pauză: Shot In The Dark
  • Piesa va fi inclusă pe albumul Power Up (13 noiembrie), al 17-lea al rockerilor australieni
  • Solistul Brian Johnson povesteşte cum şi-a recuperat auzul pentru a reveni pe scenă
452 afișări
Imaginea articolului VIDEO Prima piesă AC/DC de după reuniune. Cum şi-a recăpătat solistul auzul folosind un tratament experimental

Ascultă prima piesă AC/DC de după reuniune. Cum şi-a recăpătat solistul auzul folosind un tratament experimental

Solistul Brian Johnson a dat un interviu pentru revista Rolling Stone cu ocazia lansării primei piese noi AC/DC după 6 ani de pauză. În interviu, el îşi detaliază întoarcerea pe scenă după pierderea auzului şi cum a urmat un tratament experimental pentru recuperare.

Rockerul povesteşte că în timpul turneului ‘Rock Or Bust’ din 2016 şi-a dat seama că nu mai auzea deloc tonul chitărilor. "A fost o surzenie oribilă. Mă descurcam doar cu memoria muşchilor şi citeam pe buze. Mă simţeam foarte prost faţă de colegii din trupă şi faţă de spectatori. E cumplit să stai pe scenă în faţa tuturor şi să n-ai încredere în tine".

Pentru că risca să-şi piardă auzul definitiv, Johnson a decis atunci să se retragă, iar locul lui în trupă pentru restul turneului a fost luat de Axl Rose, de la Guns N' Roses. Au fost primele concerte AC/DC fără Brian Johnson la cârmă, după 36 de ani împreună.

Au urmat trei ani de tratamente experimentale, în care un specialist venea lunar să-l consult pe solist. "Stăteam cablat cu tot felul de fire şi înconjurat de ecrane de calculator şi de tot felul de sunete, era plictisitor ca naiba. Dar a meritat cu vârf şi îndesat", spune Johnson despre tratamentul urmat, în care doctorii s-au folosit de structura osoasă a craniului ca receptor pentru auz.

"Era prin 2018, când Angus a fost contactat de casa de discuri. L-au întrebat dacă nu vrem să facem un album. Angus le-a spus, "hai să-i întrebăm pe băieţi!"
Aşa că m-a întrebat pe mine, şi pe Cliff, pe Phill şi pe Stevie, bineînţeles, şi toţi am zis DA imediat", povesteşte  Brian Johnson  într-un interviu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici