VIDEO  Prima reacţie a lui Alec Baldwin când i s-a spus că Halyna Hutchins a murit

Imaginile filmate de poliţie arată momentul în care lui Alec Baldwin i se spune că Halyna Hutchins a murit după ce a împuşcat-o. Actorul a spus doar „nu" şi şi-a pus mâna la gură. Mai multe documente din anchetă au fost făcute publice.

977 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a lui Alec Baldwin când i s-a spus că Halyna Hutchins a murit

Prima reacţie a lui Alec Baldwin când i s-a spus că Halyna Hutchins a murit

Imaginile arată momentul în care Alec Baldwin şi-a pus mâna la gură şi a rămas tăcut după ce i s-a spus că Halyna Hutchins a murit după ce a fost împuşcată pe platoul de filmare al westernului „Rust”. Halyna Hutchins a murit după ce o armă de recuzită ţinută de Baldwin a fost descărcată în timpul repetiţiilor pentru filmul western din New Mexico, în octombrie 2021.

Imaginile difuzate de biroul şerifului din comitatul Santa Fe arată că Baldwin stătea cu doi poliţişti, iar unul dintre ei îi spune: „Am veşti foarte nefericite să vă spun. Ea nu a reuşit să supravieţuiască", anunţă Sky News.

Actorul în vârstă de 64 de ani a spus „Nu!" înainte de a-şi pune mâna la gură şi de a rămâne în tăcere.

Poliţistul îi spune apoi că regizorul filmului, Joel Souza, care a fost rănit în timpul împuşcăturilor, se afla încă în spital.

Baldwin şi-a pus apoi mâna pe piept în timp ce poliţistul îi repetă că Hutchins „nu a supravieţuit" şi că nu a vrut să afle informaţia din altă parte.

Când a fost întrebat dacă poliţiştii pot face ceva pentru el, Baldwin a spus că vrea să-şi sune soţia înainte de a ieşi din încpăere, cu mâna pe frunte.

Imaginile au fost făcute publice în condiţiile în care Biroul şerifului din Santa Fe a declarat că în timpul anchetei au fost găsite informaţii „îngrijorătoare" în anumite mesaje. Şeriful Adan Mendoza a declarat că mesajele menţionau posibila folosire a muniţiei reale pe un alt platou de filmare cu câteva luni înainte de începerea producţiei la „Rust”.

Baldwin continuă să se lupte cu o serie de procese care decurg din acest incident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici